Kausi käyntiin

Nostalgianosto - tekstin alkup. pvm 24.9.2011

Ontto käynnisti tänään kautensa salibandyn 6.divisioonssa pelaamalla kaksi ottelua Toijalan Monitoimitalolla. Ensimmäisenä vastaan asettui entisaikojen liigajoukkue Gunners, josta jäljellä tosin enää vain nimi. Ottelussa siis nähtiin tasaista 6.divarivääntöä, jopa siinä määrin tasaista, että pisteet jaettiin lopputuloksin 4-4.


Toisen ottelun asettelu oli sen verran erikoinen, että vastaavaa tuskin on Toijalassakaan ennen nähty. Nimittäin vastakkain olivat kaksi koskilaista, Ontto ja WFT II. Paikallisotteluhengessä edettiin alusta asti Onton vahvassa painostuksessa, ja ottelu ehtikin vanhentua ainoastaan 22 sekuntia, kun pelikentälle pitkän sairaslomansa jälkeen palannut kauppias Laaksonen pyssytti pallon ensimmäisen kerran verkon perukoille. Vajaan kolmen minuutin päästä ensimmäisestä maalista peli oli jo 3 - 0. Sittemmin tahti hieman rauhoittui, ja lopputulos jäi kohtuu maltillisiin 6 - 2 lukemiin.


Ontolle siis ensimmäisen turnauksen saldoksi kolme pistettä, josta hyvillä mielin suunta kohti seuraavaa koitosta, eli ensi sunnuntain ottelua Kaukajärvellä. Vastassa muuten lisää koskilaisia...

Turnauksen ontoimmaksi pelaajaksi valittiin ensimmäiset ottelunsa Ontto-riveissä pelannut Sapa Saarelainen

Sapa Saarelainen (kuva: Pokeritieto)