Vinkkejä salibandyn vedonlyöntiin

Nostalgianosto - tekstin alkup. pvm 6.4.2017

Salibandyllä ei luonnollisesti ole niin isoa roolia netin vedonlyöntisivustoilla kuin kuningaslaji jalkapallolla, mutta mikä tärkeintä, salibandystä pääsee lyömään vetoa usealla eri sivustolla. Lajiin pätee samat lainalaisuudet kuin moneen muuhun lajiin, mitä tärkeämpi ottelu, sitä enemmän siitä on olemassa vedonlyöntikohteita. Yhdestä ottelusta voit päästä lyömään vetoa melkein mistä tahansa, ottelun varsinaisesta tuloksesta erätapahtumiin ja ottelun eri maalimääriin. Parhaat vedonlyöntisivustot tarjoavat salibandystä jopa livevedonlyöntiä, joka lisää entisestään nopeatempoisen lajin kiinnostavuutta.

 

Näin pääset alkuun

Miten sitten päästä alkuun vedonlyönnissä? Salibandy löytyy monelta eri vedonlyöntisivustolta ja eri peliportaalien tarjonta vaihtelee jonkin verran. Tiedät varmasti suurimmat peliyhtiöt Veikkauksen lisäksi, monille ovat tuttuja nimet kuten Unibet, NordicBet, Betsson ja muutama muu isompi. Näiden lisäksi on kuitenkin olemassa myös tukku muita peliportaaleita ja uusia tulee koko ajan lisää. Miksi et siis hyödyntäisi näiden uusien sivustojen tarjouksia ja isoja kertoimia?

Parhaiten pääset kärryille näiden pelisivustojen tarjonnasta vierailemalla sivustoilla ja katsomassa mitä kaikkea ne tarjoavat. Tähän et tarvitse rekisteröintiä, kertoimet ovat näkyvissä kaikille ilman käyttäjätunnuksia. Mikään ei käske tekemään vain yhtä valintaa, vaan voit luonnollisesti rekisteröityä vaikkapa kaikille luotettaville peliportaaleille. Monet näistä pelisivustoista tarjoavat ilmaista pelirahaa, jonka avulla voit lähteä liikenteeseen ja ensitallettajille on luvassa usein varsin herkullinen bonus tai jopa ilmaisvetoja. Muista kuitenkin lukea näiden säännöt tarkkaan, ettei ikäviä yllätyksiä pääse syntymään.

Vertaile kertoimia

Vedonlyöjät tekevät rahat pelitilille sillä, että he vertailevat eri sivustojen kertoimia ja lyövät vetoa yksittäisistä, ehkä joskus kaksi kohdetta sisältävällä vedolla. Tämä sen takia, että mitä isompi yhteiskerroin vedossa on, sitä epätodennäköisempää se luonnollisesti on. No onhan se mahtavaa saada vaikkapa kaikki Salibandyliigan kierroksen pelit oikein ja iso kertoimen tuolle tapahtumalle, mutta pitkässä juoksussa yksittäisten kohteiden betsaaminen on suosiollisempi sille pelitilille ja sen saldolle.

Jos ja kun olet salibandyn ekspertti ainakin omasta mielestäsi, kannattaa vertailla kertoimia ahkerasti. Välttämättä kaikki ulkomaalaiset kertoimenlaskijat eivät ole ihan ajan tasalla kaikista liigan tapahtumista ja esimerkiksi loukkaantumisista, tuolloin on sinun paikkasi iskeä ns. ylikertoimeen ja tehdä rahaa sillä. Hyödynnä surutta tietämyksesi oikea-aikaisesti.

Lyö vetoa vaikka kännykälläsi

Nykyajan tekniikka mahdollistaa otteluiden seuraamisen omalla mobiililaitteellasi. Erinomaista on myös reaaliaikaiset tulosseurannat, jos ottelusta ei ole olemassa livelähetystä. Vedonlyöjällä on myös pullat hyvin uunissa ja reikäpallo verkossa, sillä betsaamaan pääset myös sillä omalla kännykällä tai tabletilla. Kaiken lisäksi vedonlyöntiyhtiöiden fokus on tällä hetkellä nimenomaan kasvavassa mobiilipelaamisessa ja monella vedonlyöntifirmalla on mobiilipelaamiseen tarjolla erikoisetuja kuten cashback- ja ilmaisvetoja.

 

Yhtenä tärkeänä vinkkinä salibandyn ja minkä tahansa lajin vedonlyöjälle on se, että tutki ahkerasti eri sivustojen kampanjasivustot, sieltä voit löytää vaikkapa viikoittain todella rahanarvoisia tarjouksia, joiden avulla vedonlyönti on todella kannattavaa ja entistä hauskempaa. Jos et jostain syystä ole vielä kokeillut vedonlyöntiä salibandystä, nyt on jo korkea aika.