Kausi lähenee loppuaan

Ennen kauden toiseksi viimeistä turnausta SB Ontto on eksynyt sarjataulukossa vieraalle paikalle, kun joukkue lymyilee kolmella voitollaan ja yhdellä tasurillaan karsintarajan yläpuolella toisena tasapisteissä sarjajohtajan kanssa. Nyt olisi siis jo tehtävä korjausliikkeitä, ettei joukkueen kauden päätössaunailta pääsisi siirtymään ylimääräisen nousukarsintaottelun johdosta.

Eilen siis pelattiin Ylöjärven Liikuntakeskuksessa, missä Onttoa vastaan asettuivat sarjan häntäpäässä majaileva ManPo sekä neljäntenä oleva SC Läsimäki II. Ensimmäisessä pelissä vastus oli odotetun heikko (pelataanhan 6-divarin alempaa jatkosarjaa) ja onttolaiset hoitivatkin pelin selvin numeroin 9-3.

Seuraava vastus ei enää vastannutkaan sarjatason odotuksia, vaan liikettä ja tapahtumia riitti - pääosin omassa päädyssä. Vaikka Ontto johtikin peliä hyvän matkaa ensimmäistä erää lukemissa 2-0, niin Läsimäki teki kyllä ottelun edetessä selväksi, että joukkue pelaa joko a) väärällä sarjatasolla tai b) väärällä kokoonpanolla. Loppulukemat tylyt 13-3.

 

Viimeksi päivitetty (01.03.2015 11:12)